9 Kasım 2016 Çarşamba

KREMİTTE TAVUK KEBABI

























MALZEMELER


750 Gram tavuk göğsü 
1 adet soğan 
4 adet sarımsak 
1 adet kırmızı biber 
2 adet yeşil biber
Tuz,kimyon,kekik,kırmızı toz biber 
Tereyağı 



YAPILIŞI


Tavuk göğsünü rondo da bir kaç dakika çekiyoruz derin bir kaba ekliyoruz daha sonra kalan soğan hariç bütün malzemeleri koyup baharatlar da dahil çekiyoruz. En son içine rendelenmiş soğanı ilave ediyoruz.Ben kiremit kullandım isterseniz  fırın tepsisine yağlı kağıt koyup üzerine de yayabilirsiniz. Üzerine isterseniz biberle süsleyebilirsiniz.Fırınınızı 180 derecede pişmesini sağlıyoruz.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder